top of page

BISOL Energija

Upravljanje energije za trajnostno prihodnost.

Naša vizija izhaja iz osrednjega cilja: upravljanje energije za trajnostno prihodnost. BISOL Group se že dve desetletji uveljavlja kot pionir fotovoltaične industrije in je med vodilnimi zagovorniki zelenega prehoda.  Z ustanovitvijo podjetja BISOL Energija smo razširili našo vizijo na področje dobave in upravljanja električne energije. Ni nas strah prihodnosti, nasprotno, komaj čakamo, da tudi vam pomagamo na poti k trajnosti.

Poslanstvo podjetja je izkoristiti priložnosti, ki jih prinašata digitalizacija in decentralizacija energetike. S pomočjo informacijskih tehnologij, umetne inteligence in strojnega učenja gradimo dodano vrednost za naše stranke in partnerje.

Vrednote, ki nas navdihujejo pri našem delu, vključujejo strokovnost, tehnologijo, fleksibilnost in osebni odnos s strankami. Imamo dolgoletne izkušnje  z delom v energetiki in se zavedamo tveganj in izzivov, ki spremljajo zeleni prehod, zato našim strankam nudimo le najnaprednejše rešitve na področju energetike.

Da bi ohranili stabilnost elektroenergetskega sistema Slovenije, vsak dan porabimo več kot 5000 ton lignita in proizvedemo 15 kilogramov radioaktivnih odpadkov. Za stabilnost našega poslovanja pa skrbi prodorna mlada ekipa, milijoni vrstic programske kode in dnevni odmerek najboljše kave. Prepričani smo, da si skupaj zaslužimo boljšo prihodnost.

Rešitve BISOL Energija

Pristop - Vse na enem mestu.

Odkup in prodaja električne energije

Naša platforma je povezana s slovenskim borznim indeksom električne energije – SIPX in vam omogoča neposreden dostop do energetskih trgov. Električno energijo tako kupujete ali prodajate po dinamičnih cenah, ki se oblikujejo na veleprodajnem trgu z električno energijo. Odjemalcem omogočamo tudi dostop do električne energije, proizvedene izključno iz obnovljivih virov, kar spodbuja trajnostno naravnanost in odgovorno ravnanje z naravnimi viri.

Inovativne trajnostne rešitve po meri

Na področju energetike nudimo storitve, prilagojene vašemu poslovanju, kot so svetovanje, analitična podpora pri odločanju ter razvoj napovednih modelov in drugih informacijsko-tehnoloških rešitev po meri. Naš cilj je optimizirati poslovanje strank z inovativnimi pristopi in naprednimi tehnologijami.

bottom of page