top of page
BG_clouds.jpg

BISOL Group je v fotovoltaiki aktiven že od leta 2004, ko smo v proizvodnem obratu začeli s proizvodnjo fotonapetostnih modulov. Leta 2009 smo v svoj portfelj dodali še nosilne konstrukcije in investicije v sončne elektrarne. Zaradi dolge prisotnosti podjetja v tej mladi, a visokokonkurenčni industriji so mnogi BISOL oklicali za enega solarnih dinozavrov ali žarečo skalo, saj smo izredno stabilno in finančno močno podjetje.

O BISOL Energiji

Gradimo družbeno odgovornega posameznika.

Medtem ko BISOL že skoraj 20 let predstavlja pionirja solarne industrije in velikana med zagovorniki zelenega prehoda, smo stopili še korak dlje. Nastala je BISOL Energija, podjetje sistemskih rešitev na področju ne le solarne, temveč vseh obnovljivih virov energije.

 

Z dolgoletnimi izkušnjami na trgu energetike in preučevanjem matematičnih modelov znamo napovedati gibanje trga energetike, zato smo razvili platformo za varno in zanesljivo trgovanje z električno energijo po dinamičnih cenah, pri čemer izboljšamo tudi izkoristek vaših naprav.

 

Lastnikom sončnih elektrarn nad 30 kW, investitorjem v sončne elektrarne in podjetjem, ki želijo dostop do zelene energije za znižanje ogljičnega odtisa, se tako pomagamo odločati bolj ekonomično in okoljsko sprejemljivo:

Od dovoljenja do mesečnega prihodka.

THE BISOL ENERGIJA TEAM

Naša ekipa

Male Portrait
Portrait of Smiling Woman
Smiling Businessman

CHARLIE MCMANN

Analyst

MORGAN JAMES

Co-Founder & Partner

RIVER WATTS

Managing Director

bottom of page